fbpx

Da bismo vam pružili najbolje iskustvo na mreži, ova veb stranica koristi kolačiće.

Korišćenjem naše veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.

Vending usluge za napitke i snack proizvode - VENDONS COFFEE

O nama

Ko smo mi

Osnovna delatnost firme je pružanje usluga putem samouslužnih automata za tople i hladne napitke i snack proizvode, instaliranje, servis, logistika, kao i prodaja proizvoda koje koriste samouslužni automati. VENDONS COFFEE uvozi i distribuira samouslužne automate.

Svi automati su pod punom sanitarnom i opšte-tehničkom kontrolom, koriste kvalitetne sirovine i pročišćenu vodu, što garantuje kvalitet i sigurnost proizvoda. Svi naši automati su tehnički usklađeni sa standardima zaštite na radu i ističu se po maloj potrošnji električne energije i potrošnje vode.

O nama

Uslovi koriscenja

Uslovi Korišćenja

Pri korišćenju aparata za samoposluživanje primenjujemo tri modela naplate i to:

- Korisnici sami plaćaju napitke ubacivanjem novca (papirni i/ili metalni i/ili kreditni ključ)

- Firma plaća odredjeni iznos (subvencioniše) po korisniku na mesečnom nivou (kreditni ključ)
Puni se jednom mesečno na iznos koji Vi odredite i procenite. Korišćenjem kreditnog ključa imate kontrolu troškova. Laka i jednostavna upotreba, nema nošenja papirnog i metalnog novca. Kad se potroši kredit na ključu, korisnik može sam da ga dopuni ubacivanjem papirnog i/ili metalnog novca po želji ili da čeka do početka sledećeg meseca za novu popunu.


- Automat radi u režimu besplatno (na kraju meseca se vrši popis popijenih napitaka i to se fakturiše)
Svi topli napitci su besplatni za korisnike i gde se jednom mesečno vrši popis popijenih napitaka (automat poseduje digitalni brojač u sebi) i taj se iznos fakturiše kompaniji.

Postavljanje automata, priključivanje na instalacije, redovno punjenje komponentama, kao i održavanje higijene i servisiranje automata u nadležnosti je VENDONS CAFFEE-a.

Korisnicki uslovi

Budimo u kontaktu

Da li ste zainteresovani za naše usluge?